🌟"אין כישלון אלא הזדמנות למשוב ולצמיחה"🌟
- נועה חגי הירט
- 18 במאי 2019
- זמן קריאה 2 דקות
עודכן: 10 באפר׳ 2020
מישהי שהלכה לאירוע ותכננה שלא לאכול שם ולבסוף אכלה הרבה יותר ממה שהרגישה שנכון לה, הרבה מעבר לשובע, והרבה מעבר להנאה
הבנו שהרבה יותר נכון עבורה לתכנן לאכול באירוע,
כי כשהיא רואה אנשים אחרים אוכלים,
מתעורר אצלה חשק לאכול 😋
כלומר, אלה המקומות שלא רוצה להימנע מהאוכל,
זו אכילה חברתית שהיא רוצה להשתתף בה
אז היא למדה להתכונן אחרת לאירועים
בצורה שבאמת באמת מתאימה לה🌸
יש מישהי אחרת שאני מלווה
שאצלה זה אחרת
היא לא אוהבת את האוכל באירועים,
לא טעים לה
בנוסף, כשהיא אוכלת אוכל שהיא לא אוהבת
יש לה חשק לפצות על זה אח"כ באוכל שכן אוהבת
ואז יש אכילה כפולה ומתסכלת
אז לתכנן לאכול באירוע לא עושה לה טוב
לכן, עבורה יהיה נכון לאכול לפני
להגיע לאירוע שבעה
ואז היא חוזרת הביתה מרוצה 😊הרבה פעמים אם אזהה ביומן האכילה שיש אכילה שאינה קשובה לגוף
אני לא אגיד לה
"היית צריכה להוריד כאן, אכלת יותר מידיי",
כי זה ברור לה שזה המצב,
אלא, אבדוק איתה מה הרגישה שהיה לא טוב שם עבורה?
ואיך הייתה רוצה לעשות אחרת במצב הזה בפעם הבאה?
מה היא לוקחת מהסיטואציה הזו? מה למדנו?
כי ככה בדיוק צומחים 🌱
איך למדנו מה נכון לכל אחת?
ע"י ניסוי וטעייה יחד עם תשומת ❤ למחשבות, לתחושות ולרגשות שמלווים את האכילה כמו שאומרים "אם לא מנסים לא יודעים" גם בתזונה, חשוב לנסות להתנסות, כי אז אנחנו יודעים ומכירים מה באמת נכון בשבילנו 😊 תראו את מייקל 😉 מכל ניסיון שהיה לנו אנחנו לומדים עוד ועוד לומדים לדייק מה נכון בשבילנו בפעם הבאה, כל התשובות לשאלות האלה יהיו במודע ואז כבר יש בחירה אנחנו מביאים יחד למודע עוד פתרונות שיכולים לעזור 😊
רוצה עזרה עם זה? אני פה❤ נועה חגי הירט דיאטנית קלינית און ליין 052-4445621
Comments